Cashback Offer (20th - 30th September 2020). Get Flat 10% Cashback credited in your account on a minimum transaction of $80. Post Your Question

Question DetailsNormal
$ 20.50

2017 PN Hesi Exit V2 (Questions and Answers)

Question posted by
Online Tutor Profile
request

1) The LPN/LVN is preparing to ambulate a postoperative client after
cardiac surgery. The nurse plans to do which to enable the client to best
tolerate the ambulation?
1. Provide the client with a walker.
2. Remove the telemetry equipment.
3. Encourage the client to cough and deep breathe.
4. Premedicate the client with an analgesic before ambulating.
Correct Answer: 4. Premedicate the client with an analgesic before
ambulating.
2) A client is wearing a continuous cardiac monitor, which begins to
alarm at the nurse's station. The nurse sees no electrocardiographic
complexes on the screen. The nurse should do which first?
1. Call a code blue.
2. Call the health care provider.
3. Check the client status and lead placement.
4. Press the recorder button on the ECG console.
Correct Answer: 3. Check the client status and lead placement.
3) The LPN/LVN in a medical unit is caring for a client with heart
failure. The client suddenly develops extreme dyspnea, tachycardia, and
lung crackles, and the nurse suspects pulmonary edema. The nurse
immediately notifies the registered nurse and expects which
interventions to be prescribed? Select all that apply.
1. Administering oxygen
2. Inserting a Foley catheter
3. Administering furosemide (Lasix)
4. Administering morphine sulfate intravenously
5. Transporting the client to the coronary care unit
6. Placing the client in a low-Fowler's side-lying position
Correct Answer:
1. Administering oxygen
2. Inserting a Foley catheter
3. Administering furosemide (Lasix)
4) The nurse is monitoring a client following cardioversion. Which
observations should be of highest priority to the nurse?
1. Blood pressure
2. Status of airway
3. Oxygen flow rate
4. Level of consciousness
Correct Answer: 2. Status of airway
5) The nurse is assisting in caring for the client immediately after
insertion of a permanent demand pacemaker via the right subclavian
vein. The nurse prevents dislodgement of the pacing catheter by
implementing which intervention?
1. Limiting movement and abduction of the left arm
2. Limiting movement and abduction of the right arm
3. Assisting the client to get out of bed and ambulate with a walker
4. Having the physical therapist do active range of motion to the right
arm
Correct Answer: 2. Limiting movement and abduction of the right arm
6) A client diagnosed with thrombophlebitis 1 day ago suddenly
complains of chest pain and shortness of breath, and the client is visibly
anxious. The LPN/LVN understands that a life-threatening complication
of this condition is which?
1. Pneumonia
2. Pulmonary edema
3. Pulmonary embolism
4. Myocardial infarction
Correct Answer: 3. Pulmonary embolism
7) A 24-year-old man seeks medical attention for complaints of
claudication in the arch of the foot. The nurse also notes superficial
thrombophlebitis of the lower leg. The nurse should check the client for
which next?
1. Smoking history
2. Recent exposure to allergens
3. History of recent insect bites
4. Familial tendency toward peripheral vascular disease
Correct Answer: 1. Smoking history
8) The nurse has reinforced instructions to the client with Raynaud's
disease about self-management of the disease process. The nurse
determines that the client needs further teaching if the client states
which?
1. "Smoking cessation is very important."
2. "Moving to a warmer climate should help."
3. "Sources of caffeine should be eliminated from the diet."
4. "Taking nifedipine (Procardia) as prescribed will decrease vessel
spasm."
Correct Answer: 2. "Moving to a warmer climate should help."
9) A client with myocardial infarction suddenly becomes tachycardic,
shows signs of air hunger, and begins coughing frothy, pink-tinged
sputum. The nurse listens to breath sounds, expecting to hear which
breath sounds bilaterally?
1. Rhonchi
2. Crackles
3. Wheezes
4. Diminished breath sounds
Correct Answer: 2. Crackles
10) The LPN/LVN is collecting data on a client with a diagnosis of rightsided
heart failure. The nurse should expect to note which specific
characteristic of this condition?
1. Dyspnea
2. Hacking cough
3. Dependent edema
4. Crackles on lung auscultation
Correct Answer: 3. Dependent edema
11) The LPN/LVN is checking the neurovascular status of a client who
returned to the surgical nursing unit 4 hours ago after undergoing an
aortoiliac bypass graft. The affected leg is warm, and the nurse notes
redness and edema. The pedal pulse is palpable and unchanged from
admission. The nurse interprets that the neurovascular status is which?
1. Moderately impaired, and the surgeon should be called
2. Normal, caused by increased blood flow through the leg
3. Slightly deteriorating, and should be monitored for another hour
4. Adequate from an arterial approach, but venous complications are
arising
Correct Answer: 2. Normal, caused by increased blood flow through the
leg
12) A client with a diagnosis of rapid rate atrial fibrillation asks the nurse
why the health care provider is going to perform carotid massage. The
LPN/LVN responds that this procedure may stimulate which?
1. Vagus nerve to slow the heart rate
2. Vagus nerve to increase the heart rate
3. Diaphragmatic nerve to slow the heart rate
4. Diaphragmatic nerve to increase the heart rate
Correct Answer: 1. Vagus nerve to slow the heart rate
13) A client is admitted to the hospital with possible rheumatic
endocarditis. The LPN/LVN should check for a history of which type of
infection?
1. Viral infection
2. Yeast infection
3. Streptococcal infection
4. Staphylococcal infection
Correct Answer: 3. Streptococcal infection
14) A client has an Unna boot applied for treatment of a venous stasis leg
ulcer. The LPN/LVN notes that the client's toes are mottled, and cool and
the client verbalizes some numbness and tingling of the foot. Which
interpretation should the nurse make of these findings?
1. The boot has not yet dried.
2. The boot is controlling leg edema.
3. The boot is impairing venous return.
4. The boot has been applied too tightly.
Correct Answer: 4. The boot has been applied too tightly.
15) A client with angina complains that the anginal pain is prolonged and
severe and occurs at the same time each day, most often in the morning.
On further data collection, the nurse notes that the pain occurs in the
absence of precipitating factors. How should the LPN/LVN best describe
this type of anginal pain?
1. Stable angina
2. Variant angina
3. Unstable angina
4. Nonanginal pain
Correct Answer: 2. Variant angina
16) The LPN/LVN is monitoring a client with an abdominal aortic
aneurysm (AAA). Which finding is probably unrelated to the AAA?
1. Pulsatile abdominal mass
2. Hyperactive bowel sounds in the area
3. Systolic bruit over the area of the mass
4. Subjective sensation of "heart beating" in the abdomen
2. Hyperactive bowel sounds in the area
17) An emergency department client who complains of slightly
improved but unrelieved chest pain for 2 days is reluctant to take a
nitroglycerin sublingual tablet offered by the nurse. The client states, "I
don't need that—my dad takes that for his heart. There's nothing wrong
with my heart." Which description best describes the client's response?
1. Angry
2. Denial
3. Phobic
4. Obsessive-compulsive
Correct Answer: 2. Denial
18) A client is scheduled for a cardiac catheterization using a radiopaque
dye. The LPN/LVN checks which most critical item before the
procedure?
1. Intake and output
2. Height and weight
3. Peripheral pulse rates
4. Prior reaction to contrast media
Correct Answer: 4. Prior reaction to contrast media
19) A client is scheduled for a dipyridamole thallium scan. The LPN/
LVN should check to make sure that the client has not consumed which
substance before the procedure?
1. Caffeine
2. Fatty meal
3. Excess sugar
4. Milk products
Correct Answer: 1. Caffeine
20) An ambulatory clinic nurse is interviewing a client who is
complaining of flulike symptoms. The client suddenly develops chest
pain. Which question best assists the nurse to discriminate pain caused
by a non cardiac problem?
1. "Can you describe the pain to me?"
2. "Have you ever had this pain before?"
3. "Does the pain get worse when you breathe in?"
4. "Can you rate the pain on a scale of 1 to 10, with 10 being the worst?"
Correct Answer: 3. "Does the pain get worse when you breathe in?"

Available Answer
$ 20.50

[Solved] 2017 PN Hesi Exit V2 (Questions and Answers)

  • This solution is not purchased yet.
  • Submitted On 21 Aug, 2020 08:40:33
Answer posted by
Online Tutor Profile
solution
1) The LPN/LVN is preparing to ambulate a postoperative client after cardiac surgery. The nurse plans to do which to enable the client to best tolerate the ambulation? 1. Provide the client with a walker. 2. Remove the telemetry equipment. 3. Encourage the client to cough and deep breathe. 4. Premedicate the client with an analgesic before ambulating. Correct Answer: 4. Premedicate the client with an analgesic before ambulating. 2) A client is wearing a continuous cardiac monitor, which begins to alarm at the nurse's station. The nurse sees no electrocardiographic complexes on the screen. The nurse should do which first? 1. Call a code blue. 2. Call the health care provider. 3. Check the client status and lead placement. 4. Press the recorder button on the ECG console. Correct Answer: 3. Check the client status and lead placement. 3) The LPN/LVN in a medical unit is caring for a client with heart failure. The client suddenly develops extreme dyspnea, tachycardia, and lung crackles, and the nurse suspects pulmonary edema. The nurse immediately notifies the registered nurse and expects which interventions to be prescribed? Select all that apply. 1. Administering oxygen 2. Inserting a Foley catheter 3. Administering furosemide (Lasix) 4. Administering morphine sulfate intravenously 5. Transporting the client to the coronary care unit 6. Placing the client in a low-Fowler's side-lying position Correct Answer: 1. Administering oxygen 2. Inserting a Foley catheter 3. Administering furosemide (Lasix) 4) The nurse is monitoring a client following cardioversion. Which observations should be of highest priority to the nurse? 1. Blood pressure 2. Status of airway 3. Oxygen flow rate 4. Level of consciousness Correct Answer: 2. Status of airway 5) The nurse is assisting in caring for the client immediately after insertion of a permanent demand pacemaker via the right subclavian vein. The nurse prevents dislodgement of the pacing catheter by implementing which intervention? 1. Limiting movement and abduction of the left arm 2. Limiting movement and abdu...
Buy now to view the complete solution
Other Similar Questions
User Profile
Acade...

2017 PN HESI EXIT V1-V3 (Questions and Answers)

2017 PN HESI EXIT V1-V3 (Questions and Answers).2017 PN HESI EXIT V1-V3 (Questions and Answers).2017 PN HESI EXIT V1-V3 (Questions and Answers).2017 PN HESI EXIT V1-V3 (Questions and Answers).2017 PN HESI EXIT V1-V3 (Question...
User Profile
Acade...

2017 PN Hesi Exit V3.Questions and Answers

2017 PN Hesi Exit V3. 1) The LPN/LVN receives the client's next scheduled bag of TPN labeled with the additive NPH insulin. Which action should the nurse implement? A.Hang the solution at the current rate. B.Refrigerate...
User Profile
Acade...

2017 PN Hesi Exit V2 (Questions and Answers)

1) The LPN/LVN is preparing to ambulate a postoperative client after cardiac surgery. The nurse plans to do which to enable the client to best tolerate the ambulation? 1. Provide the client with a walker. 2. Remove the te...
User Profile
Acade...

2017 PN Hesi Exit V1 (Questions and Answers)

2017 PN Hesi Exit V1 (Questions and Answers) 1) The LPN/LVN is planning care for the a client who has fourth degree midline laceration that occurred during vaginal delivery of an 8 pound 10 ounce infant. What interventio...

The benefits of buying study notes from CourseMerit

homeworkhelptime
Assurance Of Timely Delivery
We value your patience, and to ensure you always receive your homework help within the promised time, our dedicated team of tutors begins their work as soon as the request arrives.
tutoring
Best Price In The Market
All the services that are available on our page cost only a nominal amount of money. In fact, the prices are lower than the industry standards. You can always expect value for money from us.
tutorsupport
Uninterrupted 24/7 Support
Our customer support wing remains online 24x7 to provide you seamless assistance. Also, when you post a query or a request here, you can expect an immediate response from our side.
closebutton

$ 629.35