Cashback Offer (20th - 30th September 2020). Get Flat 10% Cashback credited in your account on a minimum transaction of $80. Post Your Question

Question DetailsNormal
$ 20.50

2017 PN Hesi Exit V1 (Questions and Answers)

Question posted by
Online Tutor Profile
request

2017 PN Hesi Exit V1 (Questions and Answers)

1) The LPN/LVN is planning care for the a client who has fourth degree
midline laceration that occurred during vaginal delivery of an 8 pound 10
ounce infant. What intervention has the highest priority?
A. Administer Prescribed stool softener
B. Administer prescribed PRN sleep medications.
C. Encourage breastfeeding to promote uterine involution
D. Encourage use of prescribed analgesic perineal sprays.
Correct Answer: A. Administer Prescribed stool softener
2) The LPN/LVN is palpating the right upper hypochondriac region of the
abdomen of a client. What organ lies underneath this area.
A. Duodenum
B. Gastric Pylorus
C. Liver
D. Spleen
Correct Answer: C. Liver
3) A client comes to the antepartal clinic and tells the LPN/LVN that she is 6
weeks pregnant. Which sign is she most likely to report?
A. Decreased sexual libido
B. Amenorrhea
C. Quickening
D. Nocturia
Correct Answer: B. Amenorrhea
4) A client's daughter phones the charge nurse to report that the night LPN/
LVN did not provide good care for her mother. What response should the
nurse make?
A. Ask for a description of what happened during the night
B. Tell the daughter to talk to the unit's nurse manager
C. Reassure the daughter that the mother will get better care.
D. Explain that all the staff are doing the best they can.
Correct Answer: A. Ask for a description of what happened during the
night
5) A hosptitalized toddler who is recovering from a sickle cell crisis holds a
toy and say's "mine". According to Erikson's theory of psychosocial
development, this child's behavior is a demonstration of which developmental
stage?
A. Autonomy vs. Shame and doubt.
B. Industry vs. Inferiority
C. intiative vs. Guilt
D. Trust vs. Mistrust
Correct Answer: A. Autonomy vs. Shame and doubt.
6) Which action should the LPN/LVN implement in caring for a client
following an electroencephalogram (EEG)?
A. Monitor the client's vital signs q4h
B. Assess for sensation in the client's lower extremities
C. Instruct the client to maintain bed rest for eight hours
D. Wash any paste from the client's hair and scalp
Correct Answer: D. Wash any paste from the client's hair and scalp
7) The LPN/LVN is caring for a 75- year-old male client who is beginning to
form a decubitus ulcer at the coccyx. Which intervention will be most helpful
in preventing further development of the decubitus?
A. Encourage the client to eat foods high in protein
B. Assess the client with daily range of motion exercises
C. Teach the family how to perform sterile wound care
D. Ensure the IV fluids are administered as prescribed
Correct Answer: A. Encourage the client to eat foods high in protein
8) What is the homeostatic cellular transport mechanism that moves water
from a hypotonic to a hypertonic fluid space?
A. Filtration
B. Diffusion
C. Osmosis
D. Active transport
Correct Answer: C. Osmosis
9) The LPN/LVN is taking blood pressure of a client admitted with a possible
myocardial infarction. When taking the client's BP at the brachial artery, the
nurse should place the client's arm in which position?
A. Slightly above the level of the heart
B. At the level of the heart
C. At the level of comfort for the client
D. Below the level of the heart
Correct Answer: B. At the level of the heart
10) What are the final parameters that produce blood pressure? (select all that
apply)
A. Heart rate
B. Stroke volume
C. Peripheral resistance
D. Neuroendocring hormones
E. Muscle tone
Correct Answer:
A. Heart rate
B. Stroke volume
C. Peripheral resistance
11) A client begins an antidepressant drug during the second day of
hospitalization. Which assessment is most important for the LPN/LVN to
include in this client's plan of care while the client is taking the
antidepressant?
A. Appetite
B. Mood
C. Withdrawal
D. Energy level
Correct Answer: B. Mood
12) Based on the documentation in the medical record, which action should
the LPN/LVN implement next?
A. Give the rubella vaccine subcutaneously
B. Observe the mother breastfeeding her infant
C. Call the nursery for the infant's blood type result
D. Administer Vicodin one tablet for pain
Correct Answer: Give the rubella vaccine subcutaneously
13) A client is admitted to the hospital with a diagnosis of Pneumonia. Which
intervention should the LPN/LVN implement to prevent complications
associated with Pneumonia?
A. Encourage mobilization and ambulation
B. Encourage energy conservation with complete bed rest
C. Provide humidified oxygen per nasal cannula
D. Restrict PO and intravenous fluids
Correct Answer: Enourage mobilization and ambulation
14) The practical nurse is preparing to administer a prescription for cefazolin
(kefzol) 600 mg IM every 6 hours. The available vial is labeled, "Cefazolin
(Kefzol) 1 gram and the instrutions for reconsittution, "For IM use add 2ml
sterile water for injection. Total volume after reconstruction = 2.5 ml. "when
reconstituded, how many milligrams are in each mil of solutions (Enter
numeric value only)
Correct Answer:15
15) Which nursing activity is within the scope of practice for the practical
nurse?
A. Complete an admission assessment in the normal newborn nursery.
B. Discontinue a central venous catheter that has become dislodged
C. Observe a client rotate the subcutaneous site for an insulin pump
D. Monitor a continous narcotic epidural for a postoperative client
Correct Answer: C. Observe a client rotate the subcutaneous site for an
insulin pump
16) After morning dressing changes are completed, a male client who has
paraplegia contaminates his ischial decubiti dressing with a diarrheal stool.
What activity is best for the nurse to assign to the unlicensed assistive
personnel?
A. Identify the need for additional supplies to provide an extra dressing
change
B. Provide perianal care and collect clean linens for the dressing change
C. Document the diarrhea that necessitates an additional dressing change
D. Position the client for access to the decubiti sties and remove dressings
Correct Answer: B. Provide perianal care and collect clean linens for the
dressing change
17) The LPN/LVN is planning to evaluate the effectiveness of several drugs
administered by different routes. Arrange the routes of administration in the
order from fastest to slowest rate of absorption.
Subcutaneous
Intravenous
Intramuscular
Sublingual
Oral
Correct Answer: Intravenous, sublingual, intramuscular, subcutaneous,
oral.
18) A 26-year-old gravida 4, para 0 had a spontaneous abortion at 9 weeks
gestation. At one-house post dilation and curettage (D&C) the LPN/LVN
assess the vital signs and vaginal bleeding. The client begins to cry softly.
How should the nurse intervene?
A. Offer to call the social worker to discuss the possibility of abortion
B. Reassure the client that the infertility specialist can help
C. Express sorrow for the client's grief and offer to sit with her
D. Chart the vital signs and amount of vaginal bleeding
Correct Answer: Express sorrow for the client's grief and offer to sit with
her
19) A terminally ill male client and his family are requesting hospice care
after discharge from the hospital and ask the LPN/LVN to explain what kind
of care they should expect. The nurse should indicate that hospice philosophy
focuses on what aspect of health care?
A. Enhance symptom management to improve end of life quality
B. facilitates assisted suicide with the client's consent
C. Offers ways to postpone the death experience at home
D. Provide training for family members to care for the client.
Correct Answer: A. Enhance symptom management to improve end of life
quality
20) The LPN/LVN observes a wife shaving her husband's beard with a safety
razor by holding the skin taut and shaving in the direction of the hair growth .
What action should the nurse take?
A. Advise the wife to shave against the hair growth
B. Teach the wife to keep the skin loose to avoid cuts
C. Encourage the wife to continue shaving her husband
D. Demonstrate the correct procedure to the wife
Correct Answer: C. Encourage the wife to continue shaving her husband

...........CONTINUED

Available Answer
$ 20.50

[Solved] 2017 PN Hesi Exit V1 (Questions and Answers)

  • This solution is not purchased yet.
  • Submitted On 21 Aug, 2020 08:36:27
Answer posted by
Online Tutor Profile
solution
2017 PN Hesi Exit V1 (Questions and Answers) 1) The LPN/LVN is planning care for the a client who has fourth degree midline laceration that occurred during vaginal delivery of an 8 pound 10 ounce infant. What intervention has the highest priority? A. Administer Prescribed stool softener B. Administer prescribed PRN sleep medications. C. Encourage breastfeeding to promote uterine involution D. Encourage use of prescribed analgesic perineal sprays. Correct Answer: A. Administer Prescribed stool softener 2) The LPN/LVN is palpating the right upper hypochondriac region of the abdomen of a client. What organ lies underneath this area. A. Duodenum B. Gastric Pylorus C. Liver D. Spleen Correct Answer: C. Liver 3) A client comes to the antepartal clinic and tells the LPN/LVN that she is 6 weeks pregnant. Which sign is she most likely to report? A. Decreased sexual libido B. Amenorrhea C. Quickening D. Nocturia Correct Answer: B. Amenorrhea 4) A client's daughter phones the charge nurse to report that the night LPN/ LVN did not provide good care for her mother. What response should the nurse make? A. Ask for a description of what happened during the night B. Tell the daughter to talk to the unit's nurse manager C. Reassure the daughter that the mother will get better care. D. Explain that all the staff are doing the best they can. Correct Answer: A. Ask for a description of what happened during the night 5) A hosptitalized toddler who is recovering from a sickle cell crisis holds a toy and say's "mine". According to Erikson's theory of psychosocial development, this child's behavior is a demonstration of which developmental stage? A. Autonomy vs. Shame and doubt. B. Industry vs. Inferiority C. intiative vs. Guilt D. Trust vs. Mistrust Correct Answer: A. Autonomy vs. Shame and doubt. 6) Which action should the LPN/LVN implement in caring for a client following an electroencephalogram (EEG)? A. Monitor the client's vital signs q4h B. Assess for sensation in the client's lower extremities C. Ins...
Buy now to view the complete solution
Other Similar Questions
User Profile
Acade...

2017 PN HESI EXIT V1-V3 (Questions and Answers)

2017 PN HESI EXIT V1-V3 (Questions and Answers).2017 PN HESI EXIT V1-V3 (Questions and Answers).2017 PN HESI EXIT V1-V3 (Questions and Answers).2017 PN HESI EXIT V1-V3 (Questions and Answers).2017 PN HESI EXIT V1-V3 (Question...
User Profile
Acade...

2017 PN Hesi Exit V3.Questions and Answers

2017 PN Hesi Exit V3. 1) The LPN/LVN receives the client's next scheduled bag of TPN labeled with the additive NPH insulin. Which action should the nurse implement? A.Hang the solution at the current rate. B.Refrigerate...
User Profile
Acade...

2017 PN Hesi Exit V2 (Questions and Answers)

1) The LPN/LVN is preparing to ambulate a postoperative client after cardiac surgery. The nurse plans to do which to enable the client to best tolerate the ambulation? 1. Provide the client with a walker. 2. Remove the te...
User Profile
Acade...

2017 PN Hesi Exit V1 (Questions and Answers)

2017 PN Hesi Exit V1 (Questions and Answers) 1) The LPN/LVN is planning care for the a client who has fourth degree midline laceration that occurred during vaginal delivery of an 8 pound 10 ounce infant. What interventio...

The benefits of buying study notes from CourseMerit

homeworkhelptime
Assurance Of Timely Delivery
We value your patience, and to ensure you always receive your homework help within the promised time, our dedicated team of tutors begins their work as soon as the request arrives.
tutoring
Best Price In The Market
All the services that are available on our page cost only a nominal amount of money. In fact, the prices are lower than the industry standards. You can always expect value for money from us.
tutorsupport
Uninterrupted 24/7 Support
Our customer support wing remains online 24x7 to provide you seamless assistance. Also, when you post a query or a request here, you can expect an immediate response from our side.
closebutton

$ 629.35