Cashback Offer from 10th to 18th May 2021. Get Flat 20% Cashback credited to your account for a minimum transaction of $80. Post Your Question Today!

Question DetailsNormal
$ 35.00

CIS 500 Final Exam Chapter 6-14

Question posted by
Online Tutor Profile
request

CIS 500 Final Exam Chapter 6-14

 

 BUY NOW TO VIEW FULL EXAM 

Chapter: Chapter 06: E-Business and E-Commerce

 

 

 

Multiple Choice

 

 

 

1. When a user clicks on a malvertisement on a Web site, the ad will __________.

a) release the latest malware to launch attacks on government agencies

b) redirect to and load a malicious Web site, which is a replica of the site the user was expecting

c) download a cookie that tracks the user’s purchases and credit cards

d) all of the above

 

Ans: b

Difficulty: Easy

Section Ref: Quick Look at Chapter 6

AACSB:

 

 

 

2. A service level agreement (SLA) is a legal written contract between a vendor and client in which the vendor guarantees __________.

a) a maximum service charge

b) free upgrades for the length of the contract

c) no defects and/or no risk

d) a minimal level of service

 

Ans: d

Difficulty: Easy

Section Ref: Chapter 6 opening case

AACSB:

 

 

 

3. Effective e-business models and competitive strategies are developed by __________.

a) vendors and service providers

b) senior marketing managers

c) managers from various functional areas, including marketing, IT, operations, logistics, and accounting

d) Web site designers

 

Ans: c

Difficulty: Medium

Section Ref: 6.1 E-Business Challenges and Strategies

AACSB:

 

 

 

4. Online channels and connectivity support __________, which minimizes the limitations of having to be physically present in a single location to collaborate or train.

a) the e-business process

b) telepresence

c) community

d) self-service

 

Ans: b

Difficulty: Easy

Section Ref: 6.1 E-Business Challenges and Strategies

AACSB: Use of information technology

 

 

 

5. Over 85 percent of e-commerce dollar volume is __________ commerce.

a) B2B

b) B2C

c) G2G

d) G2B

 

Ans: a

Difficulty: Medium

Section Ref: 6.1 E-Business Challenges and Strategies

AACSB:

 

 

 

6. Priceline.com is an example of __________ commerce because the customer names a product or service and the desired price, and then Priceline tries to find a supplier to fulfill that need.

a) business-to-consumers

b) consumers-to-business

c) mobile

d) business-to-business

 

Ans: b

Difficulty: Medium

Section Ref: 6.1 E-Business Challenges and Strategies

AACSB: Use of information technology

 

 

 

7. A benefit of hosting an e-commerce Web site on a third-party’s server is __________, which is being able to add-on additional capacity incrementally, quickly, and as needed.

a) scalability

b) maintenance

c) accuracy

d) security

 

Ans: a

Difficulty: Medium

Section Ref: 6.1 E-Business Challenges and Strategies

AACSB:

 

 

 

8. In order to accept credit card payments for purchases, American Express, Visa and other credit card companies require that e-commerce Web sites be PCI DSS compliant and certified to __________.

a) help prevent credit card fraud

b) support Web site analytics

c) manage customer relationships

d) verify that the products are in-stock.

 

Ans: a

Difficulty: Medium

Section Ref: 6.1 E-Business Challenges and Strategies

AACSB: Ethical understanding and reasoning abilities

 

Available Answer
$ 35.00

[Solved] CIS 500 Final Exam Chapter 6-14

  • This solution is not purchased yet.
  • Submitted On 25 Aug, 2016 06:30:25
Answer posted by
Online Tutor Profile
solution
CIS 500 Final Exam Chapter 6-14 Chapter: Chapter 06: E-Business and E-Commerce Multiple Choice 1. When a user clicks on a malvertisement on a Web site, the ad will __________. a) release the latest malware to launch attacks on government agencies b) redirect to and load a malicious Web site, which is a replica of the site the user was expecting c) download a cookie that tracks the user’s purchases and credit cards d) all of the above Ans: b Difficulty: Easy Section Ref: Quick Look at Chapter 6 AACSB: 2. A service level agreement (SLA) is a legal written contract between a vendor and client in which the vendor guarantees __________. a) a maximum service charge b) free upgrades for the length of the contract c) no defect...
Buy now to view the complete solution
Other Similar Questions
User Profile
homew...

CIS 500 Final Project

The Broadway Café Overview You have recently inherited your grandfather’s coffee shop, The Broadway Cafe, which is conveniently located in downtown (your city). The cafe offers many different kinds of specialized coffees, ...
User Profile
kimwo...

CIS 500 Final Exam Chapter 6-14

CIS 500 Final Exam Chapter 6-14 Chapter: Chapter 06: E-Business and E-Commerce Multiple Choice 1. When a user clicks on a malvertisement on a Web site, the ad will __________. a) release the latest malware to launch ...
User Profile
NUMBE...

CIS 500 Final Project presentation

CIS 500 Final Project presentation CIS 500 Final Project presentation CIS 500 Final Project presentation ...
User Profile
NUMBE...

CIS 500 Final Project

The Broadway Café Overview You have recently inherited your grandfather’s coffee shop, The Broadway Cafe, which is conveniently located in downtown (your city). The cafe offers many different kinds of specialized coffees, ...

The benefits of buying study notes from CourseMerit

homeworkhelptime
Assurance Of Timely Delivery
We value your patience, and to ensure you always receive your homework help within the promised time, our dedicated team of tutors begins their work as soon as the request arrives.
tutoring
Best Price In The Market
All the services that are available on our page cost only a nominal amount of money. In fact, the prices are lower than the industry standards. You can always expect value for money from us.
tutorsupport
Uninterrupted 24/7 Support
Our customer support wing remains online 24x7 to provide you seamless assistance. Also, when you post a query or a request here, you can expect an immediate response from our side.
closebutton

$ 629.35